Wie ben jij?

Jij wil meer

Je bent op zoek naar een andere taal dan die van woorden.

Je verlangt naar in verbinding staan met jezelf.

Je wil dansen, bewegen in alle vrijheid, zonder oordeel, zonder zelf opgelegde beperkingen, met een open en nieuwsgierige blik.

Je gelooft dat beweging kan bijdragen tot een gezond lichaam EN een gezonde geest.

Je verlangt naar meer harmonie.

Je wil opnieuw gaan bewegen.

Je wil weer plezier hebben aan bewegen.

Je wil de mogelijkheden van je lichaam en geest verder verkennen, voorbij datgene waarvan we denken dat het ons beperkt.

Je houdt van beweging.

Je houdt van dans.

Enkele recensies

Ik ken Karen van vorige jobs, Karen heeft mij enorm geholpen over een van mijn grootste problemen (een trauma).

Dennie

Wat deed dit deugd. Ik ging zonder verwachtingen en mss toch wel met enkele ?? Zou ik veilig kunnen bewegen, zonder mijn rug over te belasten. Was er een kans om even helemaal in mezelf te kunnen gaan tijdens dat bewegen ? 

Ja, blijkbaar konden beide. Ik voel me soepeler precies, ik voel me lichter. Het was net wat ik nodig had wink merci. 

A.

Onlangs een ouder- kind sessie mogen ervaren en wat was dat een mooie ervaring ! Mijn zoon en ik hebben er tijdens de sessie erg van genoten en ervaren na dagen achteraf nog altijd een extra verbondenheid… ik kan het alleen maar aanraden!

B.